Pagina's

zaterdag 30 juni 2012

Dag 62


Vandaag 30-6 en ongeveer nog een 300 km van Compstella we zien er echt al naar uit. De tochten gaan nu via de uitlopers van de pyrineën een iets heuvelachtig parcour alhoewel is er naar het schijnt nog een zware bekimming die me te wachten staat over een 1200m en met een helling van 14% voor volgende week maar we zien wel wat komt he. en vandaag al in Villadangos aangekomen en heb na een 10 min. wachten mogen mijn intrek nemen. Ga nu deze namiddag nog naar de aanwezige supermarkt want is morgen zondag dus moet alles voorzien he. Er is hier ook een restaurant in het dorp dus dat zal ook geen probleem zijn om aan eten te geraken.


Morgen naar Astorga zo'n een slordige 27 km hopelijk iets warmer want met de noorderwind en er is er redelijk veel is het niet zo warm.



Jan bevindt zich in villadangos del paramo en daarbij is een camping hierbij de site van de camping en wat uitleg van de streek.
Vanavond toch maar zelf spaghetti klaarmaken heb het nodige gaan halen in de supermarkt dus ne keer zelf potje koken he.

1 opmerking:

Anoniem zei

Jan deze morgen even stilgestaan aan Holvoets kapel,om een gebed te bidden.Omdat alles goed zou verlopen.
MD