Pagina's

donderdag 28 juni 2012

Dag 60


De eigenaar van de auberge een fervent kok heeft ons gisteren allemaal samen aangezet tot koken en zo zijn we met ong. 20 man er in gevlogen en allemaal samen een volledige maaltijd klaargemaakt om dan samen te kunnen genieten van die maaltijd en de sfeer zat er direct goed in met de nodige spaanse wijn en al nog niet meegemaakt zoals gisteren. Nadien dan nog naar de mis om 8 u om dan tegen een uur of 10 te kunnen gaan slapen.
Vanmorgen weer allemaal opgewwekt ontbeten en zo begint de plaats weer leeg te lopen. Ben dan ook vertrokken rond een uur of 6 en heb intussen al ne keer gestopt aan een bar om ne koffie ben nu al een 8km ver, dus is een van 20 vandaag dus op het gemak en tegen de middag ben ik dan in Reliegos he.
Voor het moment nu nog bewolkt, maar was gisteren ook zo he en na de middag is de zon en wind dan doorgekomen en het haalde op zijn gemak toch weer zijn 32gr.
Allé verder verslag leest ge wel later vandaag dan he.

Ja zoals beloofd hier verder nieuws van Jan: juist voor de middag aangekomen in Reliegos een klein stadje maar toch een refugio aanwezig. Vooralleer ik me kon inschrijven een bar binnengeweest en al een goeie ommelet besteld en heb meteen kunnen reserveren voor de maaltijd. Dus we zijn al gerust he. Morgen naar Léon een tocht van ong 26 km. het is daarom dat het hier iets rustiger is want veel trekken vandaag een stadje verderop om morgen dan een kortere rit te hebben. 

Geen opmerkingen: