Pagina's

woensdag 20 juni 2012

Dag 52


Goeiemorgen ginder! heb gisteren nog van de gelegenheid gebruik gemaakt om Belorado te bezichtigen en vanop de berg was het echt prachtig. Dat is het voordeel van te wandelen tot juist na de middag ge hebt dan nog tijd om ne keer iets anders te doen. Nadien om 20u de mis bijgewoond is wel een nadeel als ge de mis wilt bijwonen kunt ge de maaltijd niet gebruiken in de refugio of ge krijgt onder uw voeten zoals ik gisteren want de maaltijd is tussen 19u30 en 21u dus dan maar gegeten met de garcon he.

Vandaag al vertrokken om 6u30 richting Barrios de Coligno. Daar bevind zich het klooster gesticht door Saint Juan De Ortheha of ook Johannes de Kluizenaar genaamd. Het wordt algemeen aangenomen dat het werd gebouwd met zijn vriend en collega heilige Domingo de la Calzada en het wordt gebruikt als hulppunt voor pelgrims. Vandaag is het hier zeer mistig, de zichtbaarheid is met moeite 50m. Maar voor te wandelen gaat dat toch he. Vandaag toch goed kunnen wandelen, ondanks de mist vanmorgen zijn we toch tegen de middag aangekomen. Overnachtingsplaats gevonden in het klooster en de maaltijd gaan nutttigen in de plaatselijke bar.
Morgen richting Burgos. Dat zou gaan overr een afstand van 23km.

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste Jan alles verloopt prima, maar zoals ik vernomen heb bent U al een 15 tal kilos afgevallen een getraind atleet dus. Nog veel goede moed en verzorgd U dat ge de eindstreep bereikt.
MD