Pagina's

zondag 3 juni 2012

Dag 35

Vanmorgen 7u45 thuisfront uit hun bed gebeld, ben al vertrokken he. Zit al op de goeie weg naar Luxey een dorp zo'n 20km van PrĂ©chac maar kan zijn als alles meevalt (want het regent hier) ik doorstap tot Labrit, maar we zien wel. Heb gisteren nog goed kunnen den toerist afgeven zo'n 45 min. kunnen zwemmen een terraske doen met den eigenaar, goe gegeten en geslapen voor 72 euro viel nog mee he.
Zoals ik al zei regent het hier nu, gisteren in de vooravond een hevig onweer maar buiten dat is alles verder voort goed. Ja ben maar toch doorgestapt tot in Labrit, een zzer mooie gemakkelijk te doen afstand van ong. 38 km , nu nog een 8tal km en hopelijk snel een slaapplaats vinden.
Oef: er toch in geslaagd om te kunnen slapen: aangekomen in Brocas aan het opgegeven adres niemand thuis, dan maar bij de geburen aankloppen en gelukkig wisten die mensen een plaats waar pelgrims gratis kunnen slapen is wel een zolderkamer maar toch beter of niets he. Misschien nog de overschot van vandaag op eten of hier iets verderop op restaurant ga nog zien.
Was een zeer aangename wandeldag dwars door het bos, helemaal plat en km niets tegenkomen heb me echt geamuseerd vandaag.

1 opmerking:

martine zei

hij is niet te schatten