Pagina's

zondag 17 juni 2012

Dag 49


Ja zoals beloofd gisteren kregen we vandaag het relaas van gisteren van het blije weerzien met Chantal. Zijn dan nog een paar uur blijven plakken in de refugio maar er moest dan nog plaats gevonden worden om met zijn tweeën te overnachten want voor Chantal was er in de refugio geen plaats he. Maar door omstandigheden (er was blijkbaar een turnevenement in Logrono) was slaapplaats vinden iets moeilijker dan verwacht maar dan de auto parkeren was nog een grotere ramp. Daaraan zie je zei Jan dat het beter is te voet.
In ieder geval Jan kwam wakker omstreeks 4u en ging hem gereed maken om te vertrekken maar Chantal heeft hem tegen gehouden was blijkbaar nog iets te vroeg. Dus dan maar om een uur of 7 vertrokken richting Nagera een tocht van ong. een 28 km.



Intussen is Chantal ook wakker en bericht ons dat er een slaapplaats is gevonden voor hun 2, en dat ze momenteel zit te genieten onder een parasol ergens in Najera van een koele serveza! wachtend op Jan. Wist ook te vertellen dat ze heeft gesproken met italiaan die behoorlijk wat frans sprak en die liet te verstaan gisteren, Jan al te hebben ontmoet en die zei heeft een tempo om u tegen te zeggen en is niet moe te krijgen. Chapeau!!!

Geen opmerkingen: