Pagina's

zondag 27 mei 2012

Dag 28


Vandaag een tocht van 30km naaar Villebois La Valette.
Vanmorgen al om 7u30 op post om te vertrekken maar moet nog wachten op de stempel, pastoor van dienst wilde gisteren dat Jan bleef tot de H. Mis om 11u moet dan nog starten om zijn 6 u te wandelen. Is niet te doen.
Villebois La Valette is gelegen op de grens van de Charente in de buurt van de Perigord, is een dorpje met karakter tussen Angoulême en Brantomme. Bekend om zijn Kasteel en de overdekte Markt maakt Villebois La Valette zo charmant.
Alle pastoor van dienst dan toch kunnen overhalen om stempel te geven: werd nog getracteert met taart en koffie iets voor 8 u en dan met volle moed er tegen aan. Aan allen een zalige hoogdag van pinksteren van Jan.


Deze namiddag rond 16u. een telefoontje, eindelijk want begon al een beetje ongeduldig te worden. Jan met het nieuws al meer dan een uur aangekomen! minder goed was dat het vinden van een slaapplaats niet verliep zoals gewenst, alles dicht gemeentehuis dienst van tourisme was open maar niet bemand dus maar zoeken. Na wat heen en weer geloop een chambre 'dhotes gevonden maar daar bleek niemand thuis. Dan maar de burgemeester opzoeken maar weer hetzelfde, dan maar terug naar de grote baan tegen mijn princype in, kwam jan terug langs de chambre 'dhotes van daarstraks maar deze keer meer geluk de eigenaars kwamen juist toe van een namiddagje wandelen. Dus het probleem was vlug opgelost kan slapen en eten voor 46€.

Geen opmerkingen: